mandag 16. november 2009

Nytt lys og So Cute#3 :)




Har scrappa enda et lys. Jeg skal på hytte tur med jobben til helga og alle skal ha med seg en gave som skal gis bort. Det kan være en tullegave eller en skikkelig gave. Jeg vil helst ha en skikkelig gave selv, så derfor prøver jeg å gi bort noe skikkelig også;p Så jeg gir bort dette lyset. Har pakket det inn og oppå pakka henger et kort som jeg skal ha med i So Cute#3. Oppaven der er å bruke nål og tråd på papirprosjektet. Og jeg har brukt nål og hamptråd for å sy fast den rullen med papir oppå notene;)

fredag 13. november 2009

Enda et scrappa lys:)






Denne gangen er det lille E som er scrappemodell:) Syntes det bildet er så fint. Og syntes det passe godt på det bildet også. Hun har somregel noen ord med i spillet. Og ordene i dag var at pynten skulle være rosa. Så da ble den det ;p

Scrappa lys i kveld jeg:)




Jupp....det har jeg gjort:)
Det er sååå moro:) Og enkelt. Og går ganske fort, bare man har finni bilder og fått printa de ut:)
Dette skal bli en julegave til noen av besteforeldrene. Og noen til av lille A må gjøres ferdig og like mange av lille E selvsagt:) Så da har jeg litt å holde på med om kveldene frem mot jul....hihi..deilig:)

søndag 8. november 2009

TJSC#3


Her er mitt bidrag til So Cute #3. Oppgaven denne gangen er å bruke nål og tråd på prosjektet man skal ha med;) Jeg har da sydd det ene mønsterarket fast med symaskinen. Moro å bruke symaskina litt syntes jeg:) Og blir skikkelig kul effekt av det også:) Jeg har valgt å ikke bruke så masse "utstikkende" pynt på denne LO`en, da jeg syntes igrunn at det ble "nok" med alle arkene, bildene og den søte engelen på det ytterste rosa/lilla mønsterarket;) Så denne LO`en ble ganske så flat og passet helt perfekt inn i plastlomma i albummet :p

lørdag 7. november 2009

God bedrings kort til ThisIsAnfild








Har laga et god bedrings kort. Er til ei som virkelig trenger det. Jeg legger ikke inn den siden jeg har skrevet på. For jeg skal sende kortet etterpå. Og om hun er innom bloggen min så skjønner jo hun at det er et kort på vei før hun har fått det;)

Da har hun fått kortet og jeg kan nå skrive hvem det er til. Det var til stakkar This Is Andfild som var med i stykk trafikkulykke forrige mandag!

fredag 6. november 2009

Noen som vil ha? **AVSLUTTET**




Jeg har såååå masse grønne mønster ark (12"x12") og endel kartong (ikke bazill) i str A4 som jeg ikke bruker og ikke kommer til å bruke heller. De ligger bare her å irriterer meg. Noen som har lyst på? Skiv en kommentar (ta gjerne en tur i bloggen min og kommenter om det er noe som er verdt å kommentere også altså) her og jeg trekker en "vinner" som jeg sender arka til. Skal vi se...trekker på onsdag eller torsdag tenker jeg. (11. eller 12.)

onsdag 4. november 2009

WOW! For en flott candy jeg vant!!!








Sjekk denne candyen da! Den var bare så fantastisk:) Selve Candyen var jo kjempe flott i seg selv, men se så fint Laila har gjort det! (Ta en tur i bloggen hennes, hun lager MASSE flott.) Jeg åpnet postkassa i dag og fikk se den vakreste konvolutten jeg noensinne har fått. Helt klart at dette IKKE var regninger ja...hihi:) Så åpnet jeg konvolutten og finner en stoooor pakke med Fox...nam nam:) Og ei pakke til som var pakka inn i silkepapir. Og inne denne pakka lå det en helt vidunderlig papirpose, som var scrappet! SÅ FLOTT!! Jeg ble så gla....syntes posen var så fin at jeg nesten ikke turte å åpne den. Men jeg gjorde det da:) Og oppi der lå det blonder, bånd, roser, charms, raindrops, pyntenåler, knapper, metalblomster, vintageblomster og en krystallswirl. Og alle småtingene lå i noen kjempe søte poser. Sånne lynklips poser med bilde av små ugler på.....bedårende:) :) :) Hele denne candyen var bare så utrolig gjennomført! Så moro å få altså:)

mandag 2. november 2009

Hmm...slik ser det ut nå 5 åringen bruker LITT for lang tid på do!




Jepp....det er akkurat slik det ser ut når 5 åringen bruker LITT vel lang tid på do. Jeg satt i stua og ante igrunn fred og ingen fare. Kom plutselig på at det var da nå en stund siden hun hadde gått på do. Gikk ut på WC for å sjekke at alt var som det skulle. Og det var det da ikke! Hun har da finni mine cats eye og brukt dem for å lage litt mer farger på badet! Heldigvis gikk det greit av med JIF...puhhh!