lørdag 30. januar 2010

Dette har jeg gjort mens dataen har vært nede:


Disse grå og lyserosa ullvottene er til ei skjønn jente som jeg virkelig er utrolig gla i. Jeg skriver ikke hvem hun er her, får hun vet ikke at hun skal få dem enda;)
Disse ullvottene er til fadderbarnet mitt. Ei herlig jente på snart 8 år. Og disse passet perfekt. Eneste er at de skal ha for inni (av fleece), og det har jeg ikke fått festet fast enda.
Denne lille saken er en Nøstebarn hals som jeg strikket her for noen dager siden. Lille gullet mitt elsker denne og bruker den hver dag. Den skal på om vi bare skal en kjapp tur i butikken eller om man skal være en lang dag i Bhg. Den er utrolig varm og go:)
Disse vottene har jeg sydd til en annen blogger her:) Hun ville ha grønne og sorte votter. Disse er med sort fleece inni, og de ble utrolig myke og varme og goe. Jeg håper hun har fått dem og er fornøyd, for jeg sendte de til henne på mandagen som var:)

6 kommentarer:

 1. åå så mye flott du har laga:)

  SvarSlett
 2. SÅ utrolig mye fint.. Og de votta var bare så utrolig kule!! Du er superflink!!

  SvarSlett
 3. Veldig flotte votter! Liker veldig godt fasongen på de:)

  SvarSlett
 4. Skal si du er effektiv. Det er kanskje ikke så dumt med litt datafri innimellom...

  SvarSlett
 5. De er så sinnsykt fiiiiine de vottene du syr:) Og så herlige farger du alltid har på dem *SIKLE*
  Utrolig dyktig er du!

  SvarSlett
 6. Hei! Tusen takk for fine ord på bloggen min, det var koselig :) Så fine votter du lager! De var litt annerledes enn mye annet man ser, og jeg blir aldri lei av hjerter. Du burde sjekke ut Epla.no, der har man mulighet til å lage seg en liten nettbutikk. Jeg tror nok disse vottene kunne latt seg selge :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Tusen takk for alle koselige kommentarer:)